Má to od mladosti

Mladežník Smeru a momentálne najmladší poslanec Andrej Kolesík sa neočakávane stal najnovšou politickou superstar. Okrem transparentného konkurzu na asistentku upozornil na seba aj brilantnou kritikou mediokracie, ktorú si pre svoje obohatenie zhrňme do „novinári sú nekorektní, som len nováčik“.

Najväčšiu slávu mu však priniesla informácia o jeho obsiahlej zbierke kinematografie (citujem: „Ja mám všetko možné na kamere… mám natočených veľa vecí.“), vďaka ktorej si od kolegov okrem doterajšieho oslovenia Podrždvere vyslúžil aj prezývku Filmárik.

 

 

„Andrej bol vždy na roztrhanie,“ prezradila nám jeho prvá triedna učiteľka. „Už vtedy sme tušili, kam to dotiahne. Bol to veľký bojovník proti nespravodlivosti, teda pokiaľ sa týkala jeho alebo z toho aspoň niečo mal.“

A toto chrabré srdiečko ho neopustilo ani počas ďalších štúdií, ako sa môžeme ďalej dozvedieť pod blogom v jednej diskusii. Neskôr sa do nej zapojil aj samotný Andrej – nenápadne a so skromnosťou sebe vlastnou.

Tento mladík má pred sebou určite skvelú budúcnosť, preto si aj naďalej zaslúži všetku našu pozornosť. A túžobne očakávame, či nás raz pozve do svojho filmového archívu.

Pridaj komentár