Mravnosť nadovšetko

Poslanec Obyčajných ľudí Branislav Škripek chce ochrániť mládež pred ľudskou nahotou. Preto do parlamentu predloží novelu zákona o ochrane mravnosti detí a mládeže. Škripek chce novelou zabrániť  tomu, aby v dennej tlači a v pravidelných periodikách, ktoré nie sú označené ako pornografické, sa takéto zobrazenia ľudského tela nemohlo vyskytovať.

„Za obscénne bude považované všetko okrem tváre,“ objasnil Škripek. „Všetky ženy preto budú musieť povinne nosiť burky – veď čo ak by ich náhodou niekto odfotil?“ zdesil sa hroziacej obscénnosti Škripek. Muži budú na tom o niečo lepšie – budú musieť nosiť dlhé nohavice a košele s dlhými rukávmi.

Škripek zároveň zakáže v televízii všetky filmy, v ktorých sa môže objaviť čo i len kúsok nahého tela. Väčšinu programov televízií preto budú tvoriť zábery hrajúcich sa mačiatok. Samozrejme, statické, aby náhodou kamera nezabrala pohlavné orgány zvierat.

Zákaz sa nevyhne ani populárnym Teletubbies. „Ten fialový s kabelkou je buzerant! To nemôžeme dopustiť!“ vykríkol pobúrený Škripek.

Pridaj komentár